Den nya designen på Kingsmoor Pure påvisar vårt nordiska ursprung, men vi har valt att använda engelska namn för de olika produkterna, då kan även hund-och kattägare i andra länder hitta och uppskatta våra olika recept. Som exempel; den gamla Pure Kylling Diet har bytt namn till Pure Chicken Low Calorie och varianten Senior heter nu Ageing.
Till katt får du titta efter Pure Chicken Sterilised om du tidigare använt Pure Kat Kylling till steriliserade katter.
Färgerna på förpackningarna representerar proteinkällan, t.ex. är alla produkter med kyckling gulfärgade, produkter med fisk har blå färg och varianten med anka är brun. Har du några frågor om de nya förpackningarna är du välkommen att kontakta oss eller din lokala försäljare av Kingsmoor.

 

Nyheder

Havets superfoder

Tång är havets superföda och innehåller rikligt med nyttiga näringsämnen till fördel för både hund och katt. Det är därför vi använder tång i våra produkter. De nyttiga näringsämnena är bland annat vitaminer (A, B,...

Läckert och mera nordiskt

Nu får hundar och katter, med den nya foderserien New Nordic Kitchen for Pets, möjlighet att njuta av sunda nordiska råvaror. Vi har ersatt traditionella råvaror som ris, majs och vete med hälsosamma nordiska råvaror...

They shuffled the lineup by delivering right wing Anthony Duclair to the AHL and reintroducing right wing Ryan White, Who missed the last 11 games because of a lower body injury. Center Peter Holland and defenseman Connor Murphy were scratched in my ballet shoes in more than a month Aaron Rodgers jersey cheap.Game notesIn 22 games since the beginning of December, The Wild have outscored attackers 83 52.. The Wild played without any defenseman Jonas Brodin(Broken hand) Initially this season custom redskins jersey, An injury that will sideline him for around a month Alfred Blue jersey.View on life: The Canucks continue to occupy a distressing middle between past and future custom packers jersey, Not quite ready to rebuild but also not near playoff competition. Calgary opted to sign a 31 year old Eriksson to pair with the aging, But still cost-robust Sedin twins, Also cutting down a young prospect(McCann) For more current help on defence(Gudbranson). This team had the worst goal differential in handbags last(Subtract 52) And it not appear as though things will improve much this season..5, 2017Duluth students practice overseeing at Model AssemblyST. LOUIS Jaden Schwartz had two third period goals and David Perron scored the winner in the shootout to steer the St. The Blues have a nine game home points talent, Their top since Dec. Visa Checkout is a brand of Visa Int, Used under permit. The Zamboni word mark and setup of the Zamboni ice resurfacing machine are registered trademarks of Frank J Sean Davis Jersey. Zamboni company, Corporation.